VILLA 550 - 650 - 750 - 850 - 950 ALL YEAR

Det komplette og fleksible alternativ til helårscampiste/fastliggeren

Villa er et helt unikt helårs/fastliggertelt, som fås i 5 størrelser. Konstruktionen er lavet med tanke på størst mulig stabilitet og lang holdbarhed. Isabella Villa er modulopbygget, og udvalget mellem de forskellige frontpaneler gør, at du selv kan være med til at konstruere din Villa, som du ønsker.
Teltet skal kunne bruges på varme sommerdage men samtidig også være et godt alternativ, når sneen ligger hvid og indbydende på bakken. Der stilles store krav til udstyret, når det skal kunne bruges hele året, og Isabella Villa er sammensat af de bedste materialer.

En optimal taghældning begrænser begrænser desuden sneophobning. Lys er liv, og de store vinduespartier og hvide gardiner gør sit til, at du får et lyst og behageligt opholdsrum.
Vinduesmaterialet kan tåle ekstreme kuldegrader, og Villa er også udstyret med klapper i stof, så man let kan lukke og dække vinduerne af efter behov. Det dybe omløbende udhæng hindrer smuds og forurening, så du kan bruge dagene til at slappe af, istedet for til vedligeholdelse.

Modulerne samles ved hjælp af lynlåse, og det forenkler både selve opbygningen, men gør også, at eventuel ombytning af frontmodulerne kan foretages uden at hele teltet skal afmonteres.

Da Villa er udstyret med polstret sluse og mellemstykke i taget, kan den anvendes på alle vognstørrelser(Der kan dog være behov for specialtilretning ved især små vogne). Du kan med enkle greb køre vognen til og fra efter behov, dog kræves der en fuld bagbeklædning (ekstra) hvis Isabella Villa skal stå uden vogn. 

Vi er din Isabella Villa leverandør.
Isabella Villa 550 er opstillet i vores indendørs udstilling.