Ventura Air

Ventura Air Trinus

Et lufttelt som Ventura Air Trinus er både nemt, rummeligt og hurtigt at have med på rejsen. Takket være de fantastiske lyspaneler og det rummelige opholdsrum er Ventura Air W400 det perfekte rejselufttelt til hele familien. Teltet har gode udvidelsesmuligheder på begge sider med Ventura Air Annex. Velkendte Isabella materialer og unikke funktioner giver den bedst mulige udendørsoplevelse. Med trækstopperen kan Ventura Air W400 teltet ubesværet tilsluttes campingvognen, og det lille frontsolsejl gør, at teltet opleves som meget rummeligt. Støttestænger og et avanceret luftsystem gør Ventura Air W400 meget stabilt og pålideligt som din rejseledsager.

Bundmål: 400 x 260 cm
 

Ventura Air Cito

Elegant og buet deltelt til campingvogn med stort lysindfald og udvidelsesmuligheder. Store vinduer og dobbelte lyspaneler i taget gør Ventura Air Cito teltet meget lyst og rummeligt. Med Ventura Air Cito får du en pålidelig ledsager med på rejsen. Den unikke trækstopper langs siden på campingvognen sikrer tæt tilslutning til campingvognen. Takket være dobbeltvulsten kan Ventura Air Citofastgøres til både campingvogne og markisekasser på autocampere. 
Ventura Air Cito modellens unikke funktioner giver dig den bedst mulige udendørsoplevelse.

Bundmål: 350 x 260 cm

Ventura Air Vivo

Kompakt og smart delteltelt både campingvogn og autocamper. Med sin elegante og enkle form er Vivo det perfekte valg til korte ferier i den frie natur. Vivo teltet er utruligt nemt at stille op og ligeså nemt at forvandle til et åbent solsejl for at skabe skygge unde dit solrige eventyr. Trækstopperen sikrer perfekt tilslutning til campingvognen, og med dobbeltvulsten kan teltet fastgøres både til campingvogn og autocamper. Vivo er den perfekte rejseledsager, der har alt, hvad du behøver for at holde ferie i den frie natur. Med Vivo luftteltets isyede gardiner, en bred åben front/brede åbne sider og nemme opsætning er du klar til at holde ferie, næsten med det samme. 
At rejse med et Vivo telt er både sjovt og bekvemt takket været teltets lette konstruktion, form og smarte look.

Vivo kan opleves i vores indendørs udstilling.

Bundmål: D 260 x B 300 cm.
 

Ventura Air Simplex

Sporty og enkelt design til både campingvogn og autocamper. Ventura Air Simplex teltet er både lyst og rummeligt og derfor det perfekte rejsetelt. Muligheden for højdeindstillingen gør Ventura Air Simplex modellen velegnet til næsten alle friluftseventyr. Lyspanelerne i taget, sovekabinen og muligheden for frontsolsejl er blot nogle af de fantastiske funktioner, der gør Ventura Air Simplex unik. Ventura Air Simplex har alt, hvad du behøver for at holde en fantastisk ferie i den frie natur. Med Ventura Air Simolex modellens monterede gulv, isyede gardiner og nemme opsætning er du klar til at holde ferie, næsten med det samme. Du får den perfekte base, når du har en Ventura Air Simplex med på rejsen.

Bundmål: 320 x 350