Ventura Air

Trinus 400

Et lufttelt som Trinus 400 er både nemt, rummeligt og hurtigt at have med på rejsen. Takket være de fantastiske lyspaneler og det rummelige opholdsrum er Trinus 400 det perfekte rejselufttelt til hele familien. Teltet har gode udvidelsesmuligheder på begge sider med Ventura Air Annex. Velkendte Isabella-materialer og unikke funktioner giver den bedst mulige udendørs oplevelse. Med trækstopperen kan Trinus 400 teltet ubesværet tilsluttes campingvognen, og det lille frontsolsejl gør, at teltet opleves som meget rummeligt. Støttestænger og et avanceret luftsystem gør Ventura Air Trinus 400 meget stabilt og pålideligt som din rejseledsager.

Bundmål: D 260 x B 400 cm
Vægt: 32,6 kg
 

Cito 350

Elegant og buet deltelt til campingvognen med stort lysindfald og udvidelsesmuligheder. Store vinduer og dobbelte lyspaneler i taget gør Cito 350 teltet meget lyst og rummeligt. Med Cito 350 får du en sikker og pålidelig ledsager med på rejsen. Den unikke trækstopper langs siden af campingvognen sikrer tæt tilslutning til campingvognen. Takket være dobbeltvulsten kan Cito 350 fastgøres til både campingvogne og markisekasser på autocampere. Ventura Air Cito 350 modellens unikke funktioner giver dig den bedst mulige udendørsoplevelse.

Bundmål: D 260 x B 350 cm.
Vægt: 30 kg.

Vivo

Kompakt og smart delteltelt både campingvogn og autocamper. Med sin elegante og enkle form er Vivo det perfekte valg til korte ferier i den frie natur. Vivo teltet er utruligt nemt at stille op og ligeså nemt at forvandle til et åbent solsejl for at skabe skygge unde dit solrige eventyr. Trækstopperen sikrer perfekt tilslutning til campingvognen, og med dobbeltvulsten kan teltet fastgøres både til campingvogn og autocamper. Vivo er den perfekte rejseledsager, der har alt, hvad du behøver for at holde ferie i den frie natur. Med Vivo luftteltets isyede gardiner, en bred åben front/brede åbne sider og nemme opsætning er du klar til at holde ferie, næsten med det samme. 
At rejse med et Vivo telt er både sjovt og bekvemt takket været teltets lette konstruktion, form og smarte look.

Bundmål: D 260 x B 300 cm.
Vægt: 22,4 kg.
Cookies og privacy oplysninger
Læs mere om hvordan vi bruger cookies