Isabella

NORTH NATURE

Isabellas 2019 NORTH NATURE kollektion er inspireret af historiske campingtraditioner, hvor det handlede om at komme ud og nyde naturen og hinandens selskab.
Det er det simple liv i en opdateret udgave med lækre og komfortable telte og matchende tilbehør, lavet til udendørs liv.

Designet er simpelt og skandinavisk med klare referencer til Isabellas historiske campingliv.

Tonerne i NORTH NATURE kollektionen er rustikke og tro mod den særlige nordiske stemning fordelt på tre stilkoncepter - NORTH, DAWN og FLINT.

NORTH

NORTH kollektionen tager dig tilbage til naturen. Til der hvor campinglivet startede: Ude i det fri. Uden filter - bare ren natur og råhygge. NORTH giver dig adgang til det simple liv i en opdateret version anno det 21. århundrede med ekstra komfort og elegance. Designet er simpelt og farverne afdæmpede med respekt for at du kan nyde naturen, som den er. Rå og storslået. Vigtigst af alt, har udtrykket klare referencer til den nordiske natur og skandinaviske designtraditioner.

DAWN

DAWN kollektionen er inspireret af det disede morgenlandskab, der møder dig en tidlig morgenstund. En morgen, hvor alt er eventyrligt og larmende tavst. Kun den stille vind hvisler svagt. DAWN kollektionen indbyder dig til det uforstyrrede campingliv, hvor tempoet er sænket og naturen i fokus. Designet i Dawn kollektionen er afdæmpet og harmonerer med milde tone-i-tone farver, der giver dig ro til at være til stede i øjeblikket.

FLINT

FLINT kollektionen er inspireret af flint som materiale, der er opstået, der er opstået naturligt i møde mellem hav og jord. Gennem historien har flint spillet en afgørende rolle som kilde til at skabe ild. FLINT minder os om vores forfædre og deres evne til at overleve i den rå natur med simple resourcer. Det er dennne rå og uspolerede natur, som FLINT kollektionen giver adgang til at opleve på ny. Designet i FLINT kollektionen er skabt med udgangspunkt i historien og udstråler råstyrke - dunkle gråtoner møder skarpe kanter og skaber en uovervindelig energi.