Air X-Tension

kr. 12.199 ,-
Lager nr.
L133
Isabella Air X-Tension - Fritstående luftftelt til din van
Udvid dit opholdsrum med fritstående lufttelt
Pladsen kan være lidt trang i en van. Med Isabella Air X-Tension udvider du dit areal med hele 8,25 m2, og får et rummeligt opholdsrum med højt til loftet. En smart detalje ved X-Tension er, at du nemt kan lyne to af siderne af og forvandle det lette luftfortelt til et solsejl med læhjørne.

Isabella Air X-Tension giver dig den ultimative frihed på campingferien. Den hurtige og enkle opsætning med luftkanaler gør, at du nemt kan tage luftteltet op og ned, så du hurtigt kan komme videre til næste destination på rejsen. Vælger du at blive på campingpladsen og køre en tur i din van, lader du blot X-Tension stå tilbage og holde din plads, mens du udforsker lokalområdet. Det eneste, du skal gøre, er at koble din van fra og lyne bagsiden på.
Når du tilslutter X-Tension på din van, sker det via en specialudviklet ­tunnel, der sørger for, at luftforteltet passer 100 % perfekt på din van. Luftkanalerne i X-Tension er formet som et X og pumpes op med den medfølgende Isabella Air luftpumpe. Det er kun nødvendigt at pumpe luft i den ene luftventil, når du pumper teltet op. For at det går hurtigere, når du tager luften ud igen, er det en fordel at åbne begge luftventiler.

Den faste side i X-Tension teltet har et vindue med myggenet, som sørger for en konstant ventilation og dermed et godt indeklima.
Telttilbehør
Dybde cm.: 250
Testet
Stand: Demo model
Telttilbehør
Dybde cm.: 250
Testet
Stand: Demo model
Telttilbehør
Dybde cm.: 250
Testet
Stand: Demo model

Skriv til os