Dethleffs Nomad

Nomad Nordic Line

Til modelår 2018 er alle Nomad 540 ER/RE, 540 QMK, 560 FMK, 560 F, 560RET/RFT og 590 RF som standard udstyret med Vinterkomfort pakke med Combi E-varme og alufælge og har derfor fået betegnelsen "Nordic Line".

Men også det øvrige Nomad-program har fået opgraderet standardudstyret. De små Nomad op til og med model 530 DR er som standard udstyret med elektrisk gulvvarme og alufælge, hvor man i de store Nomad-modeller fra 650 og op får Vinterkomfort pakke Truma og alufælge som standard.

NOMAD - Erfaring betaler sig

Nomad er en af de mest populære modeller i Dethleffs program. Dens elegante interiør, stilfulde detailløsninger og ikke mindst det omfattende standardudstyr, gør den til den perfekte campingvogn for den kræsne campist.

Skandinavien pakke

I Danmark tilbydes en speciel Skandinavien pakke, så du kan få endnu mere ud af ferien. Pakken indeholder indvendig spildevandstank, radioforberedelse, højttalere, radio/cd og rammevinduer og fås til alle Nomad-modeller til bare 9.900,- kr.

Hvis du er ski-entusiast kunne Skandinavien pakke 2 med udtrækbar skiboks og serviceluge være interessant. Den tilbydes kun til Nomad 540RE, 560 RET/RFT og 590 RF til bare 13.100,- kr. 

Noget for alle 
Med såvel de smalle rejsevogne, som de større luksusvogne, tilbyder Nomad et stor udvalg af velgennemtænkte indretninger til par, som rejser alene. Skulle gæster melde deres ankomst, kan der hurtigt skabes ekstra sovepladser. 

Sikker på rejsen 
„Ferien starter ved afrejsen“, et campingslogan, som virkelig gør sig gældende ved Nomad, som med sine topmoderne køreegenskaber, gør ferien til en afslappende oplevelse. 

Hvad enten det handler om mærkechassiset i høj kvalitet, Octagon akselstøddæmperne, stabilisatorerne eller de selvjusterende AAA Premium bremser, så er alle komponenter nøje afstemt efter hinanden og giver dermed den optimale køresikkerhed.

Nomad fordele

  • +Dethleffs sikkerhedsudstyr
  • +Stort udvalg af enkelt- og dobbeltsengsmodeller
  • +Omfattende standard udstyr
  • +Udsøgte bomiljøer med stemningsbelysning
  • +Der kan vælges mellem to afdæmpede og elegante       indretningstekstiler
  • +Sædepolstre med behagelige toppuder
  • +Veludstyret gourmetkøkken
  • +Afslappende søvn på 7 zone EvoPoreHRC ma
 
 
 

  •