Dethleffs Exclusiv

Exclusiv - Nyt friskt pust til luksus-camping

Ud i naturen og få luft under vingerne, men med stil og uden at gå på kompromis med komforten – det er Exclusiv. Flot bearbejdede materialer, moderne overskabslåger med 3D-pynteelementer, en dæmpbar indirekte belysning og skønne detaljer formidler estetik og komfort. 

GourmetPlus-køkkenet giver lyst til at lave mad. Med den belyste køkkenbagvæg, stort køkkenbord og fire kraftige gasblus kan man nemt trylle en tre-retters menu frem. Den dæmpbare belysning i opholdsrummet og højrnenakkestøtterne i siddegruppen indbyder til at man lænser sig tilbage og nyder livet. En belyst liste udvendigt i skulderhøjde over hele vognens sidevæg gør at man også kan tilbringe de dejlige sommeraftner udendørs med stil. 

Hvis du lægger vægt på komfort, vil du elske Exclusiv. Hvorfor? Det viser vi dig på de følgende sider.

Skandinavien pakke

I Danmark tilbydes en speciel Skandinavien pakke, så du kan få endnu mere ud af ferien. Pakken indeholder indvendig spildevandstank, radioforberedelse, højttalere, radio/cd og rammevinduer og fås til alle Exclusiv-modeller til bare 9.900,- kr.

Exclusiv fordele

  • +Stort udvalg: Raffinerede bomiljøer i stof eller læder     (ekstraudstyr) som kombinationsmulighed til den stilfulde   møbeldekor
  • +Eksklusiv stemning: Indirekte belysning og belyst   køkkenbagvæg
  • +Eksklusivt design: Udvendigt med smarte detaljer som f.eks.   træktøjsafdækning, pyntelister i krom og belyst liste midt på   vognen
  • +Gourmet-ferie helt enkelt: GourmetPlus-køkken med fire   kraftige kogeblus og meget plads til tilberedning
  • +Lyst og flot: Belyste overskabslåger (ekstraudstyr)
  • +Velkommen ind Coupé-indstigning med ekstra bred   indgangsdør