Isabella Commodore

Commodore Seed

Commodore Seed er familieteltet, der både er rummeligt og luftigt.
De varme, afdæmpede farver, åndbart Isacryl-materiale, store vinduespartier og de mange åbnings- og udluftningsmuligheder gør det til en behagelig oase med 3 meters dybde, hvor hele familien sagtens kan finde plads til hygge og leg.

Commodore Seed er både velegnet til stand- og rejsecamping.
Commodore Seed har frosted vinduesfolie i de nederste vinduespaneler, som giver et smukt lysindfald, men også afskærmning i hverdagen.
Har du taget turen sydpå, giver myggevinduer i begge gavle rig mulighed for ventilation på varme dage, og CarbonX letvægtsstellet gør det nemt at håndtere. For optimal stabilitet til standcamping anbefales Zinox stålrørsstel med T-Rex låsekoblinger, der gør det let at udsænde og samle.

Isabella Commodore Seed er opstillet i vores indendørs udstilling.

Commodore Insignia

Commodore Insignia er en fusion af klassisk Isabella-design og nutidigt materialebrug. Dybden på 3 meter og muligheden for valg mellem tre steltyper har store fordele, specielt for dig, der veksler mellem stand- og rejsecamping, og nyder at have god plads i forteltet. store panel-opdelte panoramavinduer gør Commodore Insignia til et venligt opholdsrum med et unikt lysindfald.

Der er god mulighed for at bevare et godt indeklima i forteltet, idet Commodore Insignia-modellen har myggenetvindue med folieklap i begge gavle, samt en integreret topudluftning i midten af fronten.

Isabella Commodore Insignia er opstillet i vores indendørs udstilling.
Cookies og privacy oplysninger
Læs mere om hvordan vi bruger cookies